TAR-ETAŽA KUĆE NA PRODAJI KOMPLETNO RENOVIRANA

Osnovni podaci

Grad:Tar-Vabriga

Šira lokacija:Tar

Cijena/m²:1.012,99 €

Površina:77,00 m²

Sobnost:3

Kupaonica:1

Katnost:dru

Stanje:Useljivo

Udaljenost do mora:30000 m

Opis

Prodajem stan u Taru, cijeli sprat kamene kuće. Stan ima hodnik, 2 spavaće sobe, kuhinju sa blagovaonom, dnevni boravak, kupatilo i dvije terase. Stan je kompletno renoviran

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Stolarija: PVC - drvo stolarija
  • Broj kreveta: 4
  • Udaljenost od centra: 100 m
  • Udaljenost do mora: 30000 m

Opis nekretnine

  • Polunamješteno

Prostorije (objekti) uz nekretninu

  • Terasa

Tar - Vabriga

Općina Tar - Vabriga smještena je na zapadnom dijelu Istre, svega 9 km od turističkog središta grada Poreča. Sama blizina grada Poreča i blizina mora čini ovo mjesto turistički zanimljivom lokacijom. Tar - Vabriga je mala općina sa oko 2.000 stanovnika smještena na plodnoj uzvisini, na 112 metara nadmorske visine koja se sa jugozapada blago spušta ka moru, a sa sjevera prema Tarskoj vali i ušću rijeke Mirne. Danas su to dva naselja koja dijeli glavna prometnica između Poreča i Novigrada.
U jugozapadnom dijelu Tara mnoge građevine kao što su kuće, stanovi a i poljoprivredna zemljišta sa maslinicima prekrasni su vidikovci sa kojih se pruža s jedne strane pogled prema Novigradu, a s druge strane prema Poreču.

Zbog blizine mora, Tar i Vabriga su razvijena mjesta u kojem se stanovništvo pretežito bavi turizmom (hoteli, kampovi, apartmani), ribarstvom (uzgoj kamenica u obližnjoj uvali Santa Marini) i poljodjelstvom (uzgoj maslina i vinove loze). U blizini se nalazi i turističko mjesto Lanterna koje ima brojne smještajne kapacitete te privlači velik broj turista svake godine.
U općini Tar – Vabriga krajolik ponajviše krase brojni zasađeni maslinici, koje obitelji tradicijski njeguju svoju ljubav prema maslini, maslinovom ulju i zemlji koju su generacije obrađivale. Upravo podno Tara, na plantaži Larun stručnjaci FAO-a (Food and Agriculture Organization of the United Nations) još 1980-ih znanstveno su utvrdili da geomorfne i klimatske značajke ove regije idealne su za proizvodnju visokokvalitetnog ekstra djevičanskog ulja i također potvrdili su značajnu znatiželju da je upravo ovdje najsjevernija točka u Europi u kojoj se može proizvesti ulje takve kvalitete, delikatnosti i ravnoteže.

Tar kao naselje sadrži supermarket, trgovine, kafiće, turističke agencije, benzinsku crpku, pekaru, banku, poštu. Sve je vrlo pristupačno te se gotovo sve može obaviti pješice. U samom mjestu mogu se naći brojni restorani koji nude svoje vrhunske specijalitete pogotovo riblje. Ujedno se tijekom ljetnih mjeseci održavaju i razne ribarske i turističke fešte.

Znamenitosti ovog mjesta što su jasno vidljivi tragovi stopa dinosaura stari šezdesetak milijuna godina, otkrivene kosti mamuta, gradine prapovijesnih ljudi. U crkvi Sv. Martina u Taru bogatom skulpturama svetaca ljeti se održavaju koncerti klasične glazbe. Ta je crkva proširena i obnovljena početkom 19. stoljeća u spomen dolaska pape u obližnju Tarsku valu.

Tar i Vabriga su iznimno mirna naselja koja se nalaze u neposrednoj blizini mora i plaže, te stoga u ponudi su vrlo atraktivne nekretnine kao što su stanovi i kuće modernog dizajna, zemljišta sa prekrasnim pogledom na more, koja čine odličnu priliku za investiciju. Upravo zbog svog položaja Vabriga se u zadnjih desetak godina značajno razvila, stoga je idealno naselje za one koji planiraju svoj drugi dom ili za one koje se žele baviti iznajmljivanjem nekretnina u svrhe turizma.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

Tar-Vabriga - Vabriga - Stan u kući - prodaja

Pov.: 64,00 m²

Sobnost: 3

135.000,00 €

Tar-Vabriga - Tar - Stan u novogradnji - prodaja

Pov.: 75,37 m²

Sobnost: 2 S+DB

151.690,00 €

TAR- LUKSUZNI STANOVI U IZGRADNJI NA PRODAJU

Pov.: 41,00 m²

Sobnost: 1

79.950,00 €

TAR- LUKSUZNI STANOVI U IZGRADNJI NA PRODAJU

Pov.: 75,50 m²

Sobnost: 3

147.225,00 €

TAR-LUKSUZNI STANOVI U IZGRADNJI SA OGROMNOM KROVNOM TERASOM

Pov.: 78,40 m²

Sobnost: 2

320.000,00 €