Vrsar

Vrsar je malo ribarsko i turističko mjesto, sa bogatom poviješću. Smješten je na brežuljku uz samu morsku obalu na zapadnoj obali Istre, sjeverno od Limskog kanala. Vrsar ima 2700 stanovnika koji se pretežno bave turizmom, ugostiteljstvom i ribarstvom.

Mjesto krase kuće iz doba Venecije, Austro-Ugarske monarhije i Italije. Pitoreskni trgovi odišu davnim zaboravljenim vremenima i pružaju posjetiteljima hladovinu dok uživaju u prekrasnom pogledu.

Za prekrasan pogled prema moru zasluženi su otočići oko Vrsara. Svojim položajem otoci stvaraju idealni zaklon za brodove i jedrilice u Vrsarkoj marini.

Spojom kulture, tradicije, uređenosti kuća i gastronomije, Vrsar se istaknuo kao jedan od najpoželjnijih gradića na Istarskoj obali.

Vrsar je ljubav na prvi pogled, svi koji su njegovi gosti rado se vraćaju. Veliki je broj gostiju koji godinama ponovo dolaze na odmor u Vrsar gaje želju za kupnjom nekretnine. U našoj ponudi možete pronaći kuće i stanove u samom centru Vrsara i u neposrednoj okolici, kao što su Funtana, Marasi, Flengi.